Selasa, 4 September 2012

I'm backkkkkkkk....

Cewah..back la sangat, back kemana, dari mana..takde mana2..saja suka2. eh apa aku cakap ni, dah lama tak menulis ni adakah aku dah mereng? kalau ada pun sikit je kot.

Sebenarnya lately aku sibuk sangat, sebab aku dengan rakan seperjuangan aku dah tambah profesion, kita orang buat jahitan gitu. Bila berkaitan dengan jahitan ni, cam biasa lah time2 nak raya ni sibuk sikit okeh, klu tak sibuk pun buat-buat lah sibuk hahaha...

Tapi setelah sekian lama tetiba aku rinduuuuu lak nak menulis lalu aku  lantas melampiaskan hasrat hatiku itu hari ini. Walaupun idea tu tak ada pun sebenarnya, tapi aku nak tulis juga. eh blog aku, aku punya suka lah kan sapa berani nak marah aku?.

okeh itu je aku nak kata pun..nanti aku ada idea aku tulis lagi , sudi baca bacalah, yang tak sudi pun takpe aku baca sendiri  .

2 ulasan:

eija Ija berkata...

dah jatuh hati ngn jahitan manik kat lengan bj kurung tempohari..next time nak suh wat mcm tu lg...

mamabusy berkata...

hehe..bisa diatur cik ija , takde masalah hantar je baju2 tu tahulah i nak kerjakan.